telefoon 06 5155 9773 | e-mail info@kuriosgezondheidscentrum.nl

Onze missie en visie

Missie

Kurios gezondheidscentrum bestaat uit fysiotherapeuten, één kinderfysiotherapeut, één diëtist, één podotherapeut en één medisch pedicure. Wij vinden het belangrijk om met verschillende disciplines onder één dak te werken zodat u dichtbij huis in het gezondheidscentrum terecht kunt met uw zorgvraag. Daarnaast wordt er tussen de verschillende disciplines samengewerkt, zo kunt u met uw klacht bij één of meerdere disciplines terecht en kunnen we u zorg op maat bieden.

Visie

Wij vinden het belangrijk om goede kwaliteit zorg te bieden zodat u een optimale gezondheid en daarmee een betere kwaliteit van leven krijgt. Deskundigheid van de medewerkers staat daarbij voorop. Dit kan wat ons betreft hand in hand gaan met persoonlijke aandacht en een gezellige sfeer. Wij willen dat u zich gehoord voelt en gezien wordt als individu met uw klacht.

Naast de individuele behandelingen op de behandelbank besteden wij veel aandacht aan voorlichting, advies, begeleiding en training om uw klacht te laten verdwijnen dan wel te reduceren. Ook bieden wij Medisch Fitness aan zodat u in een vaste groep onder begeleiding van de fysiotherapeut kunt sporten om uw gezondheid op peil te houden en te verbeteren. Hiervoor hebben wij een oefenzaal ter beschikking die is uitgerust met professionele trainingsapparatuur en oefenmateriaal.

Benieuwd wat wij voor
u kunnen betekenen?