telefoon 06 5155 9773 | e-mail info@kuriosgezondheidscentrum.nl

Podotherapeut

Mensen helpen met voetklachten en klachten die voortkomen uit het slecht functioneren van de voeten, dat doet Podotherapie Innofeet. Voeten zijn letterlijk de basis van het lichaam. Ze zijn belangrijk voor de houding en de manier van bewegen. Voetklachten kunnen uiteindelijk zelfs knie-, heup- en rugklachten veroorzaken.

Uitgebreid voetonderzoek

Bij een podotherapeut wordt uitgebreid voetonderzoek gedaan om de oorzaak van uw klachten op te sporen. Als de oorzaak bekend is, stelt de podotherapeut een behandelplan met u op. Wanneer nodig behandelt de podotherapeut wonden, hij past therapieën toe en meet podotherapeutische zolen aan. De podotherapeut adviseert ook sporters of bij specifieke voetproblemen, zoals de diabetische voet.

Géén verwijzing nodig

De podotherapeut op onze locatie is een onderdeel van Podotherapie Innofeet, een centrum waar alle deskundigen op het gebied van voeten en schoenen met elkaar samenwerken. Uw huisarts kan u doorverwijzen of u kunt zelf de voetscan aanvragen.

Vergoeding

Podotherapie wordt vergoed vanuit uw aanvullende verzekering, afhankelijk van hoe u verzekerd bent. Voor meer informatie helpt kunt u terecht bij onze podotherapeut.

Wij werken samen met Podotherapie Innofeet.

Benieuwd wat wij voor
u kunnen betekenen?