telefoon 06 5155 9773 | e-mail info@kuriosgezondheidscentrum.nl

Kinderfysiotherapeut

Ieder kind ontwikkelt zich op zijneigen unieke wijze. Daarnaast horen bij iedere leeftijd bepaalde motorische vaardigheden.Wanneer er iets mis is met de motoriek door een vertraagde motorische ontwikkeling, een aangeboren afwijking of een andere oorzaak, kunt ubij de kinderfysiotherapeut terecht.

De behandeling Maarten Ebbers. Hij is gespecialiseerd in het bewegend functioneren van kinderen en jeugd tussen 0 en 16 jaar. Het doel van behandeling zal dan ook altijd zijn het kind beter te laten functioneren in zijn fysieke en sociale omgeving.

De behandeling bestaat uit een kinderfysiotherapeutisch onderzoek, een analyse van onze bevindingen en het opstellen van een behandelplan. In sommige gevallen is alleen een advies al voldoende.

Vergoeding

Kinderfysiotherapie valt onder de basisverzekering voor kinderen onder de 18 jaar en is dan ook voor 18 behandelingen vergoed. Bekijk hier het overzicht van vergoedingen voor uw verzekering. Voor specifieke vragen verwijzen wij u graag door naar uw eigen verzekeraar. Uiteraard willen wij u helpen om te kijken hoe u verzekerd bent. Neemt u gerust contact met ons op.

Benieuwd wat wij voor
u kunnen betekenen?